Ander Perspectief 5-23 nov.

Van 5 – 23 november expositie  Ander perspectief in het gemeentehuis van Uithoorn

Waar denk jij aan als je hoort ‘ander perspectief’? Aan een zaak die van de andere kant bekeken wordt? Juist, dat is precies wat de leden van Fotokring Uithoorn hebben gedaan: alledaagse dingen gefotografeerd vanuit een andere hoek. De resultaten zijn van 5-23 november te zien in het gemeentehuis van Uithoorn.

Soms wordt dat wel kikkerperspectief genoemd: liggend op de grond omhoog fotograferen. Of juist vogelperspectief: vanuit de hoogte omlaag bekeken. Maar natuurlijk zijn de leden nog creatiever dan alleen deze twee perspectieven. Een afbeelding van iets dat twee heel verschillende onderwerpen toont. Een afbeelding van een spiegeling. Een afbeelding van een voetstap op een plein. Een vogel die onder zich de stad ziet. Kortom: 36 verrassende, boeiende foto’s. De afwisseling is ook ditmaal weer groot.

Het is inmiddels een traditie dat in het najaar een fraaie tentoonstelling te zien is in het gemeentehuis. Ben je nieuwsgierig? Loop zeker even binnen in het gemeentehuis. De tentoonstelling is gratis te bezoeken gedurende de openingstijden van  het gemeentehuis.

Will de Jong