fotograaf: Marcel van Balken

Foto van de maand Februari

Regio Noordwest organiseert in  het kader van het 100-jarig bestaan van de FotoBond (een eeuw oud maar zeker niet stoffig) een ‘mattenklopperexpositie’. Alle bij de Bond aangesloten clubs van deze regio mogen 1 foto in print aanleveren voor deze expositie. Daarnaast mogen er een onbeperkt aantal foto’s digitaal worden. 

De expositie is samen met foto’s van een internationale fotowedstrijd  en nog andere exposities onderdeel van het 2-jaarlijkse Tribute to Colour dat op 19 en 20 maart 2022 plaatsvindt in Heerhugowaard. Naast de exposities zijn er nog tal van andere activiteitenn. 

Marcel van Balken won de Foto van de Maand februari met deze foto die allerlei mattenklopper-details bevat. Hij mag daarom de print namens Fotokring Uithoorn insturen naar de expositie.

 

fotograaf: Marcel van Balken