Toelichting

Toelichting Programma 2021-2022 Fotokring Uithoorn
***** Dit seizoen bestaat Fotokring Uithoorn 50 jaar *****

Tot en met 11 januari 2022 volgen we de afdeling Kennemerland en blijven de kringavonden voorlopig digitaal gepland. De situatie rond corona wordt bekeken. Is fysiek mogelijk, of moeten we digitaal doorgaan? Of wellicht enige digitale onderdelen behouden (bv. vooraf de foto’s digitaal bekijken?) en voor de leden die dat willen fysiek bijeenkomen? We wachten de ontwikkelingen rond corona af.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum organiseren enkele leden een fotowedstrijd voor niet-leden o.l.v. Margriet.
Er worden posters opgehangen in Uithoorn (bv. Gemeentehuis, Waterlinie en winkels).
Vanaf publicatie in de media t/m 20-9-21 kunnen niet-leden foto’s insturen. Bekendmaking van de winnaars op de kringavond van 12 oktober 2021.

Kringavond-data: hieronder voor de (voorlopig) digitale maanden september t/m 11 januari, en de digitale data voor de afdeling Kennemerland. De maanden erna zijn voor FKU gepland in de Bilderdijkhof en voor Kennemerland in Haarlem . Het programma staat op de website en wordt aangevuld/gewijzigd als daar aanleiding voor is.

Het inleveren van foto’s voor een expositie in november in het Gemeentehuis van Uithoorn (KLEURRIJK) is onder voorbehoud en hangt af van corona. De extra kringavond 16 november hangt af van de beschikbaarheid van de raadzaal en de burgemeester.