Expositie De Stad 3-25 april

Van 3 tot 25 april kan iedereen genieten van 36 foto’s met als thema De Stad in het gemeentehuis van Uithoorn.

Wat heeft de stad een hobbyfotograaf te bieden? Gebouwen, verkeer, mensen, kunstwerken, een telefooncel. Dit kan iedereen toch fotograferen als hij naar Amsterdam, Parijs, Londen of New York gaat? Jazeker! Maar de leden van de fotokring hebben geprobeerd om net een andere invalshoek te kiezen. Of bijzonder licht te vangen.  Of stadsmensen op een mooie manier vast te leggen.

Een fiets wordt een plaatje als er iets bijzonders in de fietstas zit. Een troosteloos pleintje met een lelijk flatgebouw krijgt ‘kleur’ doordat er toevallig een hondje loopt. In de stad ontmoet je bijzondere mensen. Er is bijzondere architectuur te vinden die fraai in beeld gebracht is. Kortom: een afwisselende tentoonstelling die een lust voor het oog is.

Het is een absolute aanrader om even de hal van het Uithoornse gemeentehuis aan het Amstelplein binnen te lopen. Gedurende de openingstijden is de tentoonstelling van de Fotokring Uithoorn gratis te bezoeken.