Alle berichten van Louise Wolffensperger

Eerste plaats in afdelingscompetitie

Op 12 april was de laatste bespreekronde van het seizoen bij de afdeling Kennemerland. Daarmee kon ook een algemeen klassement opgemaakt worden.

We zijn zeer verheugd dat we in dat klassement de 1e plaats behaald hebben.

Daarnaast behaalde Marcel van Balken in het persoonlijk klassement ook een eerste plaats. Hans van der Pol en Nathalie Kremers behaalden een gedeelde 4e plaats. Nog 5 andere leden eindigden ook in de hogere regionen. Uiteindelijk goed voor een 1e plaats voor de club.

We hebben dus een succesvol competitieseizoen achter de rug waarin we kunnen stellen dat we, ondanks het feit dat de besprekingen allemaal online gehouden moesten worden, met elkaar avonden gecreëerd hebben waarop we konden leren en elkaar stimuleren.

 

Fotograaf Marcel van Balken
Fotograaf Marcel van Balken

 

Winnaar series

Traditiegetrouw wordt in december en januari een serie-avond gehouden. 5 Foto’s met samenhang leveren vergt toch meer denkwerk en inspanning dan een gewone competitie-ronde. Zeker nu er ook aan het fotograferen beperkingen zijn en er niet gereisd kan worden. We kregen echter weer vele mooie series te zien die onder deskundige leiding van Hans van der Pol besproken werden. Adrie Kraan zorgde voor snelle verwerking van de digitale telformulieren. Beiden bedankt voor de extra inzet.

Er kan er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn en dat werd Marcel van Balken met een prachtige zwart/wit serie. Marcel van harte gefeliciteerd!

 

Foto van de Maand November

Is Plastic Fantastic of juist niet? Foto’s met dit thema vormden de inzendingen voor de competitieronde van de maand november.

Mieke van ’t Schip slaagde er in om met haar foto de plezierige kant van plastic te laten zien. Kinderen in een bounce ball. Met deze goed uitgebalanceerde foto in fijne pasteltinten won ze de Foto van de Maand november.

 

Fotograaf: Mieke van 't Schip

Foto van de maand September

De competitie is weer van start gegaan. De eerste ronde is een vrije ronde waarbij iedereen vrij is in de keuze van het onderwerp. Het is een tijd waarin het lastiger is om te fotograferen, zeker als portretfotograaf. Gelukkig kunnen we ook nog uit het archief putten, zoals Hans van der Pol deed met onderstaande foto.

Deze prachtige portretfoto van een gitarist werd met voorsprong gekozen als Foto van de Maand september.

sep20_hansvdp
fotograaf: Hans vd Pol