Alle berichten van Louise Wolffensperger

Foto van de maand September

De competitie is weer van start gegaan. De eerste ronde is een vrije ronde waarbij iedereen vrij is in de keuze van het onderwerp. Het is een tijd waarin het lastiger is om te fotograferen, zeker als portretfotograaf. Gelukkig kunnen we ook nog uit het archief putten, zoals Hans van der Pol deed met onderstaande foto.

Deze prachtige portretfoto van een gitarist werd met voorsprong gekozen als Foto van de Maand september.

sep20_hansvdp
fotograaf: Hans vd Pol

 

 

 

jaaropdracht 2019/2020 gewonnen door Marius van Zanten

Op dinsdag 1 september was dan eindelijk de onthulling van de Jaaropdracht. Dit keer was de opdracht om een pakkende foto te schieten bij een krantenkop. Voor alle leden lag een deelnameformulier klaar met 2 krantenkoppen waaruit ze een keuze konden maken. Winnaar werd Marius van Zanten met een indrukwekkend portret bij de krantenkop: Baard straalt gezag uit.

Voor alle foto’s :  Jaaropdracht

fotograaf: Marius van Zanten
fotograaf: Marius van Zanten

Open Fotocup Fotobond

Dit is een nieuwe wedstrijd van de Fotobond, die openstaat voor leden maar, en dat is het nieuwe, ook voor niet-leden! Dus bij deze een uitnodiging aan iedereen om deel te nemen aan deze fotowedstrijd.

Van 1 april tot 1 oktober kan er digitaal worden ingezonden. Voor meer informatie ga naar de website van de Fotobond

Foto van de Maand November

Voor een competitieronde los van de afdelingscompetitie werd gekozen voor het thema Oude Meesters.  Het was de bedoeling om een foto aan te leveren waarbij gebruik van licht en kleur de sfeer van de foto’s van de Oude Meesters oproept.

Lisette Sloet slaagde hier ‘meesterlijk’ in met haar foto gemaakt tijdens de Workshop Flowerart.